STIRE NOUA: O maimuţă a furat aparatul unui fotograf şi şi-a făcut singură poze.. :))
31, Bucuresti, Rumania

O maimuţă a furat aparatul unui fotograf şi şi-a făcut singură poze
O maimuţă a furat aparatul unui fotograf şi şi-a făcut singură poze
Foto: telegraph.co.uk
Un macac din Indonezia a reuşit să fure aparatul unui fotograf şi să-şi facă singur poze, în mai multe ipostaze, arată The Telegraph.

Fascinată de echipamentul fotografului, maimuţa a subtilizat aparatul şi apoi a trecut la examimarea lui. În acest timp, ea şi-a făcut câteva poze chiar reuşite.

S-a speriat puţin când şi-a văzut reflexia în obiectivul aparatului. Apoi a început să sară pe echipamentul meu” povesteşte, puţin iritat, fotograful David Slater.


sursa: Antena3.ro

 
Comentarii
Ingerasha87 08.07.2011

:)) foarte tare

sandy 08.07.2011

http://www.zang.ro/albums/sandy/a18843 uite poze cu maimutele ciorditoare *LOL*

sandy 08.07.2011

Sunt foarte ciorditoare maimutele :D ceva de genul asta am patit eu in 2007 cand am fost atacata de 2 maimute ..una a sarit in parul meu si una mi-a furat rusacul cu mancare si suc si cateva tricouri de schimb pentru copii.. norocul meu a fost ca au avut mila de mine si mi-au aruncat cheile de la masina iooooooooi restul nu am mai recuperat.. telefonul mi la facut varza portofelul si cardurile ..ce sa mai a fost o intamplare de neuitat *SORRY* :-\ dar tot imi sunt drage maimutele si nu port pica pe ele iar in 2008 am mai fost si de data aceasta le-am oferita mancare fara sa ma mai atace sau sa ciordeasca de la mine si sti ce?sau oferit sa faca o sedinta foto in schimbul mancarii *LOL*

eady2004 eady2004 08.07.2011

:)))) foarte tare :P .. cred ca daca imi furam si mie ceva, le fugaram :)) pana recuperam :P

Blog
Blogurile sunt actualizate la fiecare 5 minute