Încă un concurs la final
59, Targoviste, RumaniaÎncă o dată, teza că proverbele româneşti cu greu pot fi infirmate se confirmă. Din acest motiv rămâne valabil proverbul care spune că "găina care cotcodăceşte nu face ouă multe" . Morala acestui proverb mi se poate aplica cu succes şi mie care, convins fiind că sunt cel mai urât bărbat de pe Zang, am început să mă laud singur că sunt "cel mai cel...", că voi câştiga "Cel mai haios concurs", că ... Dar, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg (bineânţeles că este un alt proverb), realitatea a arătat cu totul altceva. Şi anume, că nu mă pot mândri nici măcar cu statutul de "Cel mai urât". Până şi aici au mai fost câţiva care să mi-o ia înainte. Cel puţin aşa se prezintă situaţia din punct de vedere oficial, căci neoficial, s-a dovedit faptul că multora dintre dumneavoastră, măcar într-un colţişor al sufletului vi s-a strecurat sentimentul că eu am dreptate.
Bineînţeles că blogul acesta este un pamflet. Nu critică şi nu acuză pe nimeni. Dimpotrivă, vreau ca prin intermediul lui să-i felicit pe câştigătorii primelor două locuri şi totodată să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe toată perioada desfăşurării concursului, atât cu note cât şi cu încurajările şi comentariile făcute. Drept cadou, vă mai dau o poză de a mea. Şi asta pentru că am învăţat nu numai să ţin aparatul de fotografiat în mână, ci să apăs şi pe buton ..
. 
Comentarii
korb 01.06.2013

felicitari

margareta 01.06.2013

excelenta poza si un blog la obiect:)

magic-poet 01.06.2013

Felicitari pentru castigarea locului 3, prietene !
*HI* *THUMBS UP* *DRINK* *ROSE*

Babacu60 Babacu60 01.06.2013

Mulţumesc !

Dana-Mana 01.06.2013

hahahaaaa, ce distractiv esti! :D

Babacu60 Babacu60 01.06.2013

Mă străduiesc şi eu, cu toate puterile ...

mioaranoni 01.06.2013

Felicitari pentru castigarea locului 1, Prietene !

viva 02.06.2013

Ei na,sa nu-mi spui ca chiar ai vrut sa fii cel mai urat...nici pe departe..ai vrut doar sa castigi un concurs ...,pentru asta ai toata admiratia mea si nu numai,esti demn de incredere si mult respect ....Cu sincera prietenie: VIVA ! *HI* :-) *DRINK* *YES*

sandy 02.06.2013

"Ce mai frumosi oameni ,se stramba cel mai urit " Nu stiu unde am auzit aceasta zicala ,ioooi!! Felicitari babacule ,sa te bucuri de "soli" si noi impreuna cu tine ,ioooi !!!

margarelas 03.06.2013

Felicitari si pentru blog si pentru locul obtinut in concurs!

Blog
Blogurile sunt actualizate la fiecare 5 minute