Reânvierea dinozaurilor
59, Targoviste, RumaniaDemult, demult, dar nu atât de demult încât să devină istorie, era o vreme când lumea Zangului era populată, vie, fremătătoare. O lume veselă şi plină de viaţă. O lume a celor care au ceva de spus. O lume a celor care, chiar dacă nu au nimic de spus, ar fi vrut să afle câte ceva de la cei ce au ceva de spus. Dar vremurile acelea au trecut. Între timp au apărut unii care gândesc mult şi care, printre gândurile cele multe pe care le avut, s-au gândit că ar fi bine să pună şi oarece restricţii pentru cei care gândesc mai puţin, chiar dacă mai adânc. Astfel a apărut într-o bună zi "decretul" că dacă nu ai gândit în cel puţin 250 de caractere, se consideră că habar nu ai să gândeşti, drept urmare, nici să nu-i treacă cuiva prin minte că va putea să apară în spaţiul public cu o "gândire atât de scurtă". Iar de atunci a început "nebunia"
Ce care erau doar "zăngăniţi" au început să fie încet-încet daţi la o parte, iar în locul lor au apărut cei care gândesc mult şi prost, cei care vorbesc mult fără să spună nimic, precum şi o categorie nouă, inedită de altfel, a "poietelor"(pardon, poeţilor) care scriu asemenea poezii, încât dacă le-aş scrie eu, m-aş gândi de zece ori dacă să le încadrez în volumul "Poezii", ori în volumul "Elucubraţii bahice" ("Aiureli la beţie" - traducere aproximativă pentru cei care nu stau prea bine cu limba latină ...)
În timp, măsura s-a dovedit a fi un dezastru. Dacă în vremurile bune cineva care scria un blog bun dimineaţa, nu prea era citit, pentru că spre seară era deja pe pagina a treia, a patra, sau chiar a cincea, până la care doar cei puţini şi foarte motivaţi se mai încumetau să mai răsfoiască, astăzi nici măcar pe prima pagină, pe care, de cele mai multe ori găseşti toate "creaţiile" din ultimele trei-patru zile, nu-i mai citeşte nimeni, pentru simplul motiv că nu mai are cine. Secţiunea "Bloguri" a decăzut atât de mult, încît nu mai stârneşte interesul nimănui. Poate doar unor dinozauri ca mine, relicve vechi ale unei lumi apuse, care nu se ştie dacă va mai reânvia vreodată ... Lumea Zangului, la hotarele căreia de multă vreme a început să cânte cucuveaua ... Huşşş , dihanie !...

 
Comentarii
sandy 27.01.2013

Draga magicule ,te respect foarte mult si stiu ca iti sunt draga si nu vreau sa te supar sau sa te superi pe mine ,dar ,suntem 4 moderatoare ,toate avem un program foarte incarcat ,2 din ele sunt si ele cu facultatea ,examene ,sunt tinere mai ies si ele la o cafea un suc ceva ,2 din noi avem familie si copii ...eu de exemplu nu pot tine pasul cu voi ,sunt 6 ore diferenta va rugam sa ne intelegeti si pe noi ca facem ce putem ,facem munca voluntara ,eu nici macar nu am soli in cont sa dau un cadou unui prieten de ziua lui si nici nu pot participa la concurs ca sti bine ca daca in caz va castiga un moderator ,sar unii cu gura ca nu sa "jucat " corect ,nu-i asa ? Ieri eu nu am avut internet ,abia acum spre seara am rezolvat :( Incercati atunci sa scrieti un blog cand este una din moderatoare online pe zang daca nu vreti sa asteptati cu "orele " :))

miliade 27.01.2013

Eu am evoluat,de la dinozaur la o mica soparla :)))))))

Dana-Mana 27.01.2013

...cata dreptate ai!

dorel103 27.01.2013

;-) ;-) ;-) *OK* *OK* *OK* *HI* *HI* *HI* *DRINK* *DRINK* *DRINK*

magic-poet 26.01.2013

Si totusi Zangul, trage sa moara. Atunci cand astepti
4-5 ore, chiar si 6-7, ca sa ti se aprobe un blog
de catre moderatori,se intelege ca iti dispare cheful de zanganeala.
Cat si alte chestii, despre care nu doresc sa mai vorbesc.
Weekend fain, Babacule ! *HI* *DRINK* *ROSE*

steliana 26.01.2013

Crezi ca cineva ar dori sa dispara Lumea Zangului?Nu poti sa mai faci un blog daca nu ai trei fraze de inceput sa fie oare vreun interes?

bizonul 26.01.2013

Eu am mai scris cite ceva , dar nu mai are cine sa ma citeasca....

Blog
Blogurile sunt actualizate la fiecare 5 minute